Κομοτηνή – Α. Βαφειάδης: “Κατεβάζει ρολά” η εστίαση στη Ροδόπη στις 16 Νοεμβρίου

“Κατεβάζει ρολά” η εστίαση της Ροδόπης συμμετέχοντας στο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων την Τρίτη 16 Νοεμβρίου που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Όπως δήλωσε σήμερα Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στη Δημοσιογράφο Αμαλία Γαρυφαλλίδου ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, ο κος Ανέστης Βαφειάδης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ηρώο της πόλης με κύριο αίτημα την ενίσχυση των επιχειρήσεων για την απώλεια εισοδήματος λόγω Covid και αμέσως μετά θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον κο Βαφειάδη η εστίαση χρειάζεται μέτρα στήριξής για την αποφυγή λουκέτων και απώλειας θέσεων εργασίας. Σταχυολογώντας τα μέτρα στάθηκε σε: Μη επιστροφή των επιστρεπτέων προκαταβολών. Συνέχιση της επιδότησης ενοικίου. Επαναφορά του μέτρου αναστολή των συμβάσεων εργασίας. Απαλλαγή από την καταβολή δημοτικών τελών. Μείωση του ΦΠΑ στο 6%.

Σε σχετική ερώτηση της Αμαλίας Γαρυφαλλίδου απάντησε πως θα αποτελούσε «τονωτική ένεση» οι νέες χρηματοδοτήσεις ανάλογες εκείνων του 2020 και των αρχών του 2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος