Κομοτηνή: Η ανάπτυξη στη χώρα είναι εθνικός σκοπός

Array

Έχει πολύ καλή γνώση της εικόνας που παρουσιάζουν 27 Βιομηχανικές Περιοχές σε όλη τη χώρα. Ο κος Φίλιππος Κονταξής βρέθηκε και στη ΒΙΠΕ της Κομοτηνής γνωρίζοντας καλά τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν και βιώνουν επενδυτές και εργαζόμενοι πριν και μετά την κρίση.

«Εμείς υποστηρίζουμε την ανάπτυξη. Εξασφαλίζουμε τους χώρους εκείνους για να έρθουν οι επενδυτές και να δημιουργήσουν Βιομηχανίες. Στόχος μας να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι επενδυτές σε ένα φιλικό περιβάλλον» δηλώνει ο κος Κονταξής. Παράλληλα, σημειώνει πως στόχος της ΕΤΒΑ είναι να υπάρχουν συνέργειες μεταξύ των βιομηχανιών ώστε να μπορέσουν να επεκταθούν καλύτερα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό –οικονομικό περιβάλλον.

Ο κος Κονταξής εμφανίζεται αισιόδοξος για τα νέα προγράμματα και τις νέες ευκαιρίες του Αναπτυξιακού Νόμου. «Πιστεύουμε ότι με την αξιοποίηση του θα υπάρξει βελτίωση των εγκαταστάσεων στις ΒΙ.ΠΕ.» δηλώνει προσθέτοντας πως αρχίζει να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. «Περιμένουμε να δούμε πότε αυτό θα μετουσιωθεί σε πράξη. Και το εργατικό δυναμικό είναι αρκετά εκπαιδευμένο και ο χώρος είναι καλός και οι υποδομές επίσης. Υπάρχουν τα πάντα για να μπορέσει κανείς να αναπτυχθεί και περιμένουμε να δούμε πόσο αυτό είναι εφικτό στη σημερινή δύσκολη συγκυρία που ζούμε» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σπεύδει να στείλει το δικό του μήνυμα στους επενδυτές – επιχειρηματίες θυμίζοντας τους αρχικά πως η ΕΤΒΑ έμεινε πιστή δίπλα τους. «Είμαστε δίπλα τους πολλά χρόνια τώρα και στα χρόνια της κρίσης και μετά την κρίση. Θα τους λέγαμε να επιμείνουν και να προσπαθήσουν και για έναν εθνικό σκοπό, γιατί η ανάπτυξη στη χώρα είναι εθνικός σκοπός, στρατηγικός στόχος. Η ΕΤΒΑ είναι δίπλα τους».
Φώτο:Ο κ. Φ. Κονταξής (αριστερά) μαζί με τον συνεργάτη του κ. Ντάφο Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος