Κομοτηνή: Book Delivery από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Τη Δωρεάν Παράδοση Βιβλίων στο σπίτι – Book Delivery – για να #Μένουμε_Ασφαλείς αναλαμβάνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του νέου κορωνoϊού COVID-19, και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://komotinilib.openabekt.gr/ ή μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής https://www.komotini.gr/

Κομοτηνή: Book Delivery από τη Δημοτική ΒιβλιοθήκηΝα επιλέγουν από την αρχική σελίδα το σχετικό εικονίδιο του Καταλόγου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια να επιλέγουν ό,τι ενδιαφέρει το κοινό από τα βιβλία που υπάρχουν στη συλλογή, όπως ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, παιδικά, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, και άλλα.

Στην αναζήτηση μπορούν να εισάγουν γενικούς όρους όπως π.χ. «Ελληνική λογοτεχνία», «Ξένη Λογοτεχνία», «Παιδικά» κλπ. Και εάν τους ενδιαφέρουν νεότερα βιβλία μπορούν να χρησιμοποιούν την ταξινόμηση «από το νεότερο» που βρίσκεται πάνω από το σύνολο των αποτελεσμάτων. “Για παραγγελίες τηλεφωνείτε ή εναλλακτικά στέλνετε email” προτρέπουν οι υπεύθυνοι και σημειώνουν ότι “Τα βιβλία θα παραδίδονται στην πόρτα σας σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών”.

“Για τον δανεισμό βιβλίου οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν κάρτα μέλους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής. Όσοι δεν διαθέτουν μπορούν να ζητήσουν την έκδοσή της”. σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου και τονίζεται ότι: “Η διακίνηση των βιβλίων γίνεται τηρώντας πάντα τα μέτρα προστασίας της δημοσίας υγείας”.

Info:
Για δανεισμό βιβλίων, εγγραφή νέων μελών, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής:
: 2531022589
:vivkomot@otenet.gr
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή : 08:00-14:30
Απογεύματα: Δευτέρα & Πέμπτη : 18:00-20:00

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος