Κομοτηνή: Δικηγόροι… μάγοι της μπάλας

Άφησαν πίσω τους τις δικαστικές αίθουσες, τα δικόγραφα και τις υποθέσεις και φόρεσαν σορτς κι  αθλητικά παπούτσια, αποφασισμένοι να παίξουν ποδόσφαιρο και να το χαρούν με την ψυχή τους. Δικηγόροι από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ανταμώνουν στα γήπεδα της Κομοτηνής, κάνοντας αυτό που από μικρό παιδί αγαπά η ψυχή τους, παίζοντας μπάλα…

Κομοτηνή: Δικηγόροι… μάγοι της μπάλας
Ο κος Νίκος Ιωσηφίδης

Ο Νίκος Ιωσηφίδης πρώην ποδοσφαιριστής, νυν προπονητής της ομάδας δικηγόρων της Ροδόπης, ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο γήπεδο. «Έχω την εμπειρία και τη χαρά να είμαι πάνω από μια δεκαετία κοντά σε αυτόν το θεσμό», μας είπε και στάθηκε να μιλήσει στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες». «Αγωνίστηκα σαν ποδοσφαιριστής και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να βοηθήσω ως προπονητής το δέχτηκα, γιατί είναι τιμή και υποχρέωση ειδικά τώρα που γίνεται μια νέα προσπάθεια από την αρχή. Άλλωστε, έχω συμμετάσχει με αυτή την ομάδα σε Πανευρωπαϊκό Δικηγόρων, σε Μουντιάλ, οπότε έπρεπε να της δώσω τη βοήθειά μου με την ελπίδα ότι θα περάσουμε στο επόμενο βήμα της Διοργάνωσης. Η ουσία, όμως, δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ότι συσφίγγονται οι σχέσεις. Οπότε, εύχομαι όλοι να το ευχαριστηθούν, να παίξουν ποδόσφαιρο και να πετύχει η οργάνωση».
Ακούστε εδώ:

Κομοτηνή: Δικηγόροι… μάγοι της μπάλας
Ο κος Σπύρος Βρέντζος, δικηγόρος Ηρακλείου

Κάτω από τα γκολπόστ ο δικηγόρος Ηρακλείου, Σπύρος Βρέντζος. Όπως μας είπε κάθε χρόνο η ομάδα του Ηρακλείου συμμετέχει σε αυτόν τον θεσμό. «Προσπαθούμε να υποστηρίξουμε το θεσμό που το κυριότερο που πρεσβεύει είναι η σύσφιξη των σχέσεων των δικηγόρων. Ευκαιρία βέβαια και να πάμε και σε άλλες πόλεις, να δούμε καινούργιους και παλιούς φίλους. Εύχομαι να μην ζήσουμε τραυματισμούς να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός». Παράλληλα, ο τερματοφύλακας – δικηγόρος πρόσθεσε: «Δεν είμαστε μονοδιαστάτοι, προσπαθούμε να συμμετέχουμε σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας με θέρμη  και αυτόν τον θεσμό». Και στο ερώτημα αν κάποιο μήνυμα περνά με τη συμμετοχή του τόνισε: «Δεν πρέπει να τα παρατάμε και όσο μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε».
Ακούστε εδώ:

Κομοτηνή: Δικηγόροι… μάγοι της μπάλας
Ο κος Γιώργος Νοτόπουλος, δικηγόρος Αλεξανδρούπολης

Πριν φύγουμε δύο ακόμη δικηγόροι με σορτς και αθλητικά παπούτσια έφταναν στο γήπεδο από την γειτονική Αλεξανδρούπολην που σε αυτή την διοργάνωση δεν έχει συμμετοχή. Ο Νοτόπουλος Γιώργος ωστόσο και ο συνάδελφός του ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της Κομοτηνής. «Έπαιζα ερασιτεχνικά σε διάφορες ομάδες του Έβρου. Δεχτήκαμε την τιμή που μας έκαναν και συμμετέχουμε με την ομάδα της Κομοτηνής μετά από την ανάπαυλα. Τα δικόγραφα πάντα θα υπάρχουν. Το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος, μια εκτόνωση και μια ευκαιρία να βρεθούμε με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα», είπε σπεύδοντας να επισημάνει ότι «η δικηγορία ενώνει, υπηρετούμε κι εμείς τον αθλητισμό και θέλουμε η κοινωνία να δει μέσα από εμάς ένα παράδειγμά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος