Κομοτηνή: Ενισχύονται οι ομάδες της Ροδόπης

Δύο νέους πολλά υποσχόμενους προπονητές, τον Κώστα Ταπατζά και τον Απτουραχήμ Νετζατή ενέταξε στις Ακαδημίες του ο Πανθρακικός.

Συνάντηση με το βλέμμα στο μέλλον
Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υπεύθυνου της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Δημήτρη Παγωνίδη με τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών του Α.Ο Ξάνθης Νίκο Κεχαγιά. Η διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών μεταξύ των 2 ομάδων και η παρακολούθηση των παικτών της ομάδας της Κομοτηνής από τον Α.Ο Ξανθης ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τη συζήτηση των δύο ανδρών.
Ο Ρομπέρ στο τιμόνι της Αναγέννησης
Την τεχνική ηγεσία της « Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου» ανέλαβε ο Μπερτράν Ρομπέρ, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού με τον Παναγιώτη Γούσιο να είναι βοηθός προπονητή και τον Γιώργο Βιόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων. Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Παναγιώτης Περτσάς.

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με τον Αίαντα Ευόσμου για τον ΓΑΣ

Κομοτηνή: Ενισχύονται οι ομάδες της Ροδόπης
Βασίλης Κούβαλης

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής βρίσκει τον ΓΑΣ Κομοτηνή να συμμετέχει στον 4ο όμιλο. Η ομάδα του Τάκη Φωτεινάκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα παίξει εντός εντός έδρας και θα αντιμετωπίσει έναν γνώριμό της, τον Αίαντα Ευόσμου. Το Θρακικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο φινάλε των δύο γύρων όταν και θα συναντήσει τον Λεύκιππο Ξάνθης και τον παλιό του προπονητή, τον Νεοκλή Λεμονίδη .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος