Κομοτηνή: Ευρωπαϊκός άνεμος στο Μουσικό Σχολείο

«Υψηλούς προσκεκλημένους» περιμένει το Μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Κομοτηνής. Μαθητές και Εκπαιδευτικοί από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Βόρειο Μακεδονία θα βρεθούν στην Κομοτηνή, με αφορμή πρόγραμμα, που υλοποιούν από κοινού, στο πλαίσιο του Erasmus+ και με αντικείμενο την Πολυπολιτισμικότητα.

Οι αποστολές θα βρίσκονται στην Κομοτηνή, όπως είπε ο συντονιστής του Προγράμματος, ο κος Φώτης Φωτιάδης, εκπαιδευτικός και ο ίδιος στο Σχολείο στις 14 Μαρτίου. Ενώ το ίδιο διάστημα θα ταξιδέψει μια αποστολή του Μουσικού Σχολείου της Κομοτηνής στη Γρανάδα.

Ταξίδι έχει προγραμματιστεί και στην Πορτογαλία με αντικείμενο την αξιοποίηση των εφαρμογών των κινητών. Εκεί οι μαθητές και οι μαθήτριες, που θα πάρουν μέρος, θα παρουσιάσουν την Ελλάδα μέσα από μια εφαρμογή.

Δηλαδή, όπως εξήγησε ο κος Φωτιάδης, επιλέγοντας ο χρήστης εικονίδια – διαδικτυακές στάσεις – στο κινητό του θα “«ξεναγείται» στην παράδοση, στη λαογραφία και στην ιστορία της χώρας μαθαίνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες πριν καν την επισκεφτεί“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος