Κομοτηνή-Γ.Ανδρέου: Οι γυναίκες της Θράκης παράδειγμα έμπρακτης θυσίας και προσφοράς

“Η Ημέρα της γυναίκας φέτος αναδεικνύει περισσότερο παρά ποτέ την αδήριτη ανάγκη στήριξης του μισού και πλέον ανθρώπινου δυναμικού έναντι στην έλλειψη σεβασμού, πραγματικής ισότητας και αδικίας που υφίσταται ακόμη και σήμερα στον 21ο αιώνα”, αναφέρει η κα Γεωργία Ανδρέου, διευθύντρια της ΔΕΔΔΗΕ Κομοτηνής για την Ημέρα της Γυναίκας 2021. “Μια ακόμη φορά οι γυναίκες καλούνται να βάλουν πλάτη στα δύσκολα, αλλά και να βγούν μπροστά καταγγέλλοντας, διεκδικώντας τα απολύτως αυτονόητα για μια κοινωνία ευημερίας” τονίζει.

Μιλώντας για τις γυναίκες της Θράκης σημειώνει: “Για μας τις γυναίκες της Θράκης, ανατρέχοντας στην ιστορία μας, όπως ξεδιπλώνεται φέτος λόγω της εθνικής επετείου, δεν είναι η πρώτη φορά έμπρακτης θυσίας και προσφοράς”.
Και τονίζει λέγοντας ότι: “Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η υποβάθμιση του προσώπου της γυναίκας, η εμπορική εκμετάλλευση του γυναικείου σώματος και να προστατευθούν απολύτως οι άπορες, οι άνεργες, οι άστεγες, οι κοινωνικά αποκλεισμένες, οι βιασμένες και κακοποιημένες γυναίκες, οι άγαμες μητέρες, οι εγκαταλελειμμένες”.

Διαβάστε εδώ:Ημέρα Γυναίκας 2021 (1)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος