Κομοτηνή – Γ. Κασάπης: Ας είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε πρόβλημα στην περιοχή μας

Κομοτηνή – Γ. Κασάπης: Ας είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε πρόβλημα στην περιοχή μας
Η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις σε ισχύ

Με click in Shop, δηλαδή με ραντεβού – αγορές στο κατάστημα λειτουργούν τα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης στην Κομοτηνή. «Ο πελάτης μπορεί να μπει μέσα στο κατάστημα αφού του έχουμε στείλει ένα σχετικό μήνυμα για την μετακίνησή του και να δοκιμάσει όποιο προϊόν επιθυμεί», δήλωσε ο κος Γιώργος Κασάπης, γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής και αντιπρόεδρος του Σωματείου Ένδυσης Υπόδησης του Νομού Ροδόπης.

Κομοτηνή – Γ. Κασάπης: Ας είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε πρόβλημα στην περιοχή μας
Ο κος Γιώργος Κασάπης

Όπως εξήγησε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή “Καθημερινές Ιστορίες”, έχουν διαμορφωθεί συγκεκριμένοι χώροι με τα επιτρεπτά όρια για να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες. Κανόνες που τηρούν ιδιοκτήτες, προσωπικό και πελάτες, όπως ανέφερε ο κος Κασάπης. Όσον αφορά στους υπόλοιπους χώρους, αυτοί λειτουργούν με click away, δηλαδή με αγορές έξω από το κατάστημα. «Επιλέγει το προϊόν που θέλει ο πελάτης και μπορεί, πληρώνοντας το με κάρτα και μόνο με κάρτα, να το παραλάβει».
Όπως τόνισε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής: «Το εμπόριο περνά ούτως ή άλλος πάρα πολύ δύσκολα αυτή την εποχή. Αυτό δυσκολεύει όλο το έργο. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο και δεν έχουν ούτε αυτό που έχουμε εμείς σαν ένδυση –υπόδηση, να μπορεί δηλαδή έστω να μπει ο πελάτης μέσα στο κατάστημα» . Ευχόμενος να χαλαρώσουν τα μέτρα και να αφήσουμε πίσω όλοι τον δύσκολο χειμώνα παρατήρησε με ανησυχία ότι: «Ο κόσμος βγαίνει, ειδικά όταν βοηθούν οι καιρικές συνθήκες» προτρέποντας: «Ας δείξουν σύνεση. Πάρκα και πλατείες γεμίζουν με πολύ κόσμο. Ας είμαστε προσεκτικοί για να μην έχουμε πρόβλημα στην περιοχή μας. Ο κόσμος  να είναι διστακτικός. Όλο αυτό που γίνεται  με την χαλαρότητα θα το πληρώσει ο ελεύθερος επαγγελματίας» για να καταλήξει λέγοντας « Όσο μπορούν, ας κρατούν αποστάσεις, ας μην συγχρωτίζονται».

Φώτο: Γιώργος Κασάπης

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος