Κομοτηνή: Για σκι στο Φαλακρό της Δράμας

Array

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Φαλακρό της Δράμας. Πάνω από 25.000 επισκέψεις σημειώθηκαν τον πρώτο 1,5 μήνα της λειτουργίας του Κέντρου γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους υπεύθυνους.

«Ζούμε σε μια δύσκολη περίοδο, αλλά οι πολύ καλές υποδομές που έχουν δημιουργηθεί παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να επιλέγουν το Φαλακρό ολοένα και περισσότεροι» δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης και σημειώνει πως η τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με τη γειτονική Βουλγαρία που είναι στο 1/3 των τιμών και για τους αναβατήρες και για όλες τις άλλες δυνατότητες που παρέχει στον επισκέπτη έχει κάνει το μικρό της «θαύμα».

Χιόνι και καλές τιμές έλκουν τους επισκέπτες

«Είμαστε φθηνότεροι από τη Βουλγαρία κι έχουμε να επιδείξουμε ένα πολύ καλό χιονοδρομικό κέντρο» δηλώνει ικανοποιημένος ο κος Πατακάκης. Στη δημιουργία θετικού κλίματος συνέβαλαν και οι καιρικές συνθήκες καθώς το χιόνι ξεπερνά το 1,5 μέτρο κι όλες οι πίστες είναι ανοικτές. Ειδικές δε τιμές ισχύουν για τους μαθητές και τα μικρά παιδιά.

Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου 25.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έχουν επιλέξει το Φαλακρό της Δράμας, σύλλογοι, αθλητικοί, πολιτιστικοί, εκδρομικοί, αθλητές, σχολεία, φοιτητές, οικογένειες, από την περιφέρεια Αν. Μ. Θράκης, αλλά και επισκέπτες από άλλα μέρη. Με αποτέλεσμα ξενοδόχοι, αλλά και εστιάτορες, ιδιοκτήτες χώρων αναψυχής να δηλώνουν κερδισμένοι και ικανοποιημένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι άδεια λειτουργίας και σήμα πιστοποίησης δόθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο μετά από 16 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας! «Η νομιμότητα μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε περισσότερο συγκροτημένα από το Υπουργείο και από διάφορά ευρωπαϊκά προγράμματα κονδύλια για την βελτίωση και την περαιτέρω αναβάθμισή του» δηλώνει ο κος Πατακάκης.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι στόχος της Περιφερειακής αρχής αποτελεί η προσέλκυση τουριστών στη Δράμα και στις τέσσερις εποχές του χρόνου με τη διοργάνωση δράσεων π.χ. αθλητικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα έλξουν κόσμο αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον ορεινό όγκο της Ροδόπης.
Φώτο:Αργύρης Πατακάκης Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος