Κομοτηνή: Κεντρική ομιλία του Κατραντζή Μουσταφά

Κομοτηνή: Κεντρική ομιλία του Κατραντζή ΜουσταφάΠροέτρεψε  τους νέους να παίρνουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για το μέλλον τους και υποσχέθηκε στους μεγαλύτερους ότι θα είναι κοντά τους βέβαιος για την επόμενη μέρα της 8ης Ιουλίου  ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, κος Κατραντζή Μουσταφά πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική ομιλία, τριάντα ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

«Πριν ένα μήνα στις ευρωεκλογές φάνηκε η νίκη της 7ης Ιουλίου»τόνισε  ο υποψήφιος βουλευτής επιλέγοντας να αναφερθεί στην φυγή των νέων, στην μετανάστευσή τους στο εξωτερικό για την ανεύρεση εργασίας,ξεχωρίζοντας το ως το σημαντικότερο πρόβλημα του τόπου μας. «Προσωπικά πιστεύω τον πρόεδρό μας, τον κ. Μητσοτάκη και θα βρούμε λύσεις, ώστε να ανακάμψει η Ελλάδα και να γυρίσουν οι νέοι μας» ανέφερε μιλώντας με βεβαιότητα για τα οφέλη που θα προκύψουν για την χώρα, αλλά και για την Ροδόπη από μια “γαλάζια” διακυβέρνηση.

Κομοτηνή: Κεντρική ομιλία του Κατραντζή ΜουσταφάΟ κος Κατραντζή Μουσταφά μιλώντας σε ένα ακροατήριο αποτελούμενο από άτομα όλων των ηλικιών επανέλαβε τις δεσμεύσεις του κόμματος του για την επόμενη μέρα, αλλά και τους στόχους που ο ίδιος θέτει. Στόχοι, όπως: Η στήριξη της δημιουργίας ομάδων μικρών παραγωγών. Η εξασφάλιση δικαιότερων εισφορών στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Αλλά και η στήριξη του Πρωτογενή Τομέα. Αγρότες, κτηνοτρόφοι, καλλιεργητές καπνού και παραγωγοί βαμβακιών, χειροκρότησαν τον υποψήφιο βουλευτή όταν τον άκουσαν να αναφέρει ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι να εξασφαλιστεί η παραμονή και η εργασία του πληθυσμού αυτού στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Κομοτηνή: Κεντρική ομιλία του Κατραντζή ΜουσταφάΟ υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την βεβαιότητα για την νίκη του κόμματος του, αλλά και για την δική του εκλογή ζητώντας από τους παρευρισκόμενους  να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη, καλώντας όλους τους κατοίκους της περιοχής  να συμμετέχουν μαζικά στις  κάλπες στηρίζοντας έτσι την Δημοκρατία, αλλά και τον ίδιο τον τόπο με τις επιλογές τους.
Φώτο: Στιγμιότυπα από την ομιλία του κ. Κατραντζή Μουσταφά ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος