Κομοτηνή: Μικροί Spiderman σε δράση

Τα ποδήλατα στην είσοδο, ακουμπισμένα στον τοίχο, το ένα πίσω από το άλλο, μαρτυρούν πως το κλειστό γυμναστήριο φιλοξενεί και σήμερα δράση,Κυριακή,γιορτή και σχόλη,αλλά κάτι διαφορετικό  σίγουρα συμβαίνει…

Κομοτηνή: Μικροί Spiderman σε δράσηΚατεβαίνουν τα σκαλοπάτια της εισόδου κρατώντας στο χέρι την μηχανή. Εκείνη την ώρα ένας νεαρός άνδρας ανοίγει την πόρτα μας καλημερίζει και μας υποδέχεται στον χώρο.

Χαρούμενες φωνές μικρών παιδιών “πλημμυρίζουν” τον χώρο, ανταμώνουν με τα «πρόσεχε» των γονιών και τις οδηγίες των εκπαιδευτών.

Κομοτηνή: Μικροί Spiderman σε δράσηΈνα πρωινό με αναρρίχηση ήταν το Κυριακάτικο πρωινό για τους μικρούς δημότες της Κομοτηνής. Μια γνωριμία με το  κάτι άλλο, διαφορετικό που οι περισσότεροι αγνοούσαν την ύπαρξή του, λίγοι το είχαν δει από τόσο κοντά να συμβαίνει και ακόμη λιγότεροι είχαν αποπειραθεί να “δοκιμάσουν”. Το ραντεβού δόθηκε στον αναρριχητικό τοίχο της Κομοτηνής, στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ-2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής και ήταν μια μεγάλη ομάδα εκεί. Μικρά παιδιά, υπομονετικοί γονείς, περήφανοι παππούδες.

Κομοτηνή: Μικροί Spiderman σε δράση
Ο κος Αρχοντής Εξακοϊδης

Ο Δρομέας Θράκης σε συνεργασία με το τμήμα αναρρίχησης του Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής διοργάνωσε την εκδήλωση γνωριμίας με το άθλημα της αναρρίχησης.

Παιδιά από 6 έως 66 ετών δοκίμασαν τις ικανότητες τους σε αυτό το συναρπαστικό άθλημα ακολουθώντας ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές. Υπό την επίβλεψη του Αρχοντή Εξακοϊδη του Ε. Ο. Σ. και των συνεργατών του όλα, ακόμη και τα  ύψη, φάνταζαν ασφαλή.

Κομοτηνή: Μικροί Spiderman σε δράση
Ο κος Δημήτρης από τον Δρομέα της Θράκης πάντα με χαμόγελο για μακρινές πεζοπορίες

Με τα κατάλληλα παπούτσια και τις κολάν φόρμες έτσι ώστε να μην δυσκολεύονται οι κινήσεις τους, φορώντας τα προστατευτικά μέσα, αλλά κρατώντας γερά το σχοινί έδειξαν πως τα καταφέρνουν περίφημα, «μετά-μορφωμένοι» σε μικροί Spiderman δείχνοντας εντυπωσιακά δείγματα γραφής του πλούσιου ταλέντου τους και φυσικά δίνοντας την υπόσχεση ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν ξανά στην ίδια πίστα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος