Κομοτηνή: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για τον Πανθρακικό

Την ομάδα «Πόντος Κομοτηνής» αντιμετωπίζει το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις τρεις το απόγευμα ο Πανθρακικός στο γήπεδό του, με την ελπίδα ότι βήμα -βήμα θα καταφέρει να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες, όπως και στο παρελθόν.

Με τις αναμνήσεις να ξαναγυρίζουν -όταν γειτονικά ντέρμπι γέμιζαν γήπεδα. Ήταν 8 Νοεμβρίου 1970, όταν ο Πανθρακικός αντιμετώπιζε την Ξάνθη αποσπώντας ισοπαλία (2-2) στην έδρα της.

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής (Β’ Όμιλος) το ντέρμπι των δυο γειτονικών πόλεων προσέλκυσε περίπου 7.000 φιλάθλους, που είδαν τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε μια αναμέτρηση η οποία δεν ανέδειξε νικητή καθώς έληξε με 2-2.

Ο Φραγκάκης άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό καθώς έγινε ο τελικός αποδέκτης της όμορφης προσπάθειας Χόνδρου – Νεοχωρίτη. Ο Χονδρός ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους στο 36ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσίγκου.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 58ο λεπτό με τον Ρακιντζόγλου και ισοφάρισαν λίγο πριν τον τέλος με τον Σβιντρίδη.
Ξάνθη: Χατζηευφραιμίδης, Διαμαντής, Ορφανίδης, Λεμονίδης, Τσιλιγκιρίδης, Χαιτίδης (60’ Ψωμάς), Νεοχωρίτης, Χονδρός, Πατινιώτης, Τσίγκος, Φραγκάκης.
Πανθρακικός: Καραγκιόζης, Μελεμενίδης, Λύκος (46’ Μαρκός), Κατσαρίδης, Τήλιος, Κεσίδης, Μουσταφα, Αιβάζης, Ξανθόπουλος, Ρακιντζόγλου, Σβιντρίδης.
Εισιτήρια:5601
Εισπράξεις: 124.610 δραχμές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος