Κομοτηνή: Πρωτοβουλία του Ιλχάν Αχμέτ για συνάντηση με τον ΥΠΑΑΤ για τα καπνά

Πρωτοβουλία για κοινό διάβημα των τριών βουλευτών της Ροδόπης, Ευριπίδη Στυλιανίδη της Ν.Δ., Δημήτρη Χαρίτου του ΣΥΡΙΖΑ και Ιλχάν Αχμέτ του Κινήματος Αλλαγής, μαζί με τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας Καπνοπαραγωγών Ροδόπης –Έβρου, για συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ανέλαβε κ. Αχμέτ.

Θα αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καπνοκαλλιεργητές της Θράκης με σημαντικότερο όλων τη χαμηλή τιμή πώλησής του .

Την ανακοίνωση της πρωτοβουλίας αυτής έκανε ο ίδιος ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Κοινοπραξίας, Εσάτ Χουσεΐν στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης στην Κομοτηνή. “Πρόκειται για την τελευταία πράξη πριν από το κάλεσμα αγροτικών συλλαλητηρίων για τις αποζημιώσεις στους πληγέντες καπνοπαραγωγούς που μάταια αναμένουν την υλοποίηση των δεσμεύσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι “η οικονομία της Θράκης υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες των ασκούμενων πολιτικών στον τομέα του καπνού, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Εσάτ Χουσεΐν, μέσα σε ένα μόνο χρόνο, το 2018, οι καπνοπαραγωγοί απώλεσαν συνολικά 24 εκατομμύρια ευρώ από το εισόδημά τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος