Κομοτηνή: Πύλη στο διαδίκτυο για άτομα με σακχαρώδη διαβήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες τα επιμορφωτικά σεμινάρια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) για πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 και για τους φροντιστές τους στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από τον Νοέμβριο του 2021 έως τον Μάρτιο του 2022 σε έξι πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, οι οποίες ήταν: Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: “… δημιουργείται παράλληλα και διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και παροχής υποστήριξης σε πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη, ενώ μέσα σε αυτήν θα δημιουργηθεί και πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης για πάσχοντες και φροντιστές.”

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. ευχαριστούν με την ίδια ανακοίνωση την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, για την αμέριστη υποστήριξη στο σημαντικό αυτό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας. Επίσης, τις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, όπως επίσης και τους Δήμους Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης για την άριστη συνεργασία και τη δωρεάν παραχώρηση αιθουσών για την υλοποίηση των επιμορφωτικών σεμιναρίων. “Συμπαραστάτες μας, επίσης, σε όλη αυτήν την προσπάθεια της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. ήταν και θα παραμείνουν και στο επόμενο στάδιο της δράσης οι τοπικοί Σύλλογοι των Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, οι οποίοι είναι: Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας, Σύλλογος Ινσουλινοεξαρτώμενων Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη Ν. Καβάλας «ΓΛΥΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», Σύλλογος Διαβητικών Ν. Ροδόπης «ΓΛΥΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» και Σύλλογος Διαβητικών Ν. Έβρου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή και την υποστήριξη των δράσεών μας”.

Info
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://glikos-planitis.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος