Κομοτηνή: Στη Δημοτική Αγορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαρίτου (βίντεο)

Την καθιερωμένη, λόγω εορτών, επίσκεψη του στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου.

Στο μήνυμά του αναφέρθηκε σε “ανάμεικτα συναισθήματα” και εξήγησε: “Από τη μία πλευρά, με την προσδοκία ότι θα ανοίξει η οικονομία, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στους επαγγελματίες. Από την άλλη όμως είναι έντονη η ανησυχία, η αγωνία, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος των επαγγελματιών δεν έλαβαν καμία οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ο επαγγελματικός κόσμος σήμερα να έχει συσσωρεύσει χρέη, ανοιχτές υποχρεώσεις και η επόμενη μέρα να είναι δύσκολη.”

Κομοτηνή: Στη Δημοτική Αγορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Χαρίτου (βίντεο)Παράλληλα σημείωσε ότι: “Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, των οποίων τα εισοδήματα καθηλώθηκαν όλο αυτό το διάστημα, αδυνατούν να τροφοδοτήσουν την κατανάλωση, ώστε να ενισχυθεί η ζήτηση, να τονωθεί την αγορά και να κινηθεί η τοπική οικονομία. Διαβεβαίωσα τους επαγγελματίες και τον κόσμο της εργασίας που εξέφρασαν την αγωνία και την ανησυχία τους, ότι όπως μέχρι σήμερα ήμουν δίπλα τους θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, έχοντας ως οδηγό τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες του τόπου μας.”

Και κατέληξε λέγοντας: “Βέβαια οι μέρες που διανύουμε δεν είναι μόνο μέρες παθών, αλλά και μέρες ανάστασης και ελπίδας. Γι’ αυτό και εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα. Καλή Ανάσταση στις ζωές μας!».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος