Κομοτηνή: Σύσκεψη στο χώρο της Υγείας για το ενδεχόμενο επίταξης ιδιωτικών γιατρών

«Επιμένει» ο κορονοϊός σε Ροδόπη και Ξάνθη. Μεγάλη είναι η πίεση που δέχεται το Δημόσιο Σύστημα Υγείας σε όλη την αν.Μ.Θ., καθώς καθημερινά τα κρούσματα του κορονοϊού παρουσιάζονται αυξημένα. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επίταξη υπηρεσιών και προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν τα όποια κενά, το συντομότερο δυνατό.

«Τίθεται ένα θέμα επίταξης, το κράτος είναι κράτος ας αναλάβει τον τρόπο που θα την κάνει» ανέφερε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος του ΙΣ Ξάνθης Τάσος Καραδέδος σημειώνοντας πως έχει ζητηθεί η συνδρομή: Αναισθησιολόγων, Παθολόγων και Πνευμονολόγων.

Για χθες το βράδυ είχε προγραμματιστεί σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο της Υγείας, Διοικητές νοσοκομείων, προέδρους Ιατρικών Συλλόγων της αν.μ.Θ., αλλά και εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας και της 4η ΥΠΕ, ωστόσο, η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα Τετάρτη στις οκτώ και μισή το βράδυ. Ήδη, οι εκπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων θέτουν θέμα κάλυψης των γιατρών, που θα επιταχτούν ζητώντας να ισχύσει για τους ίδιους, ό,τι και για τους γιατρούς του Δημοσίου.

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής η Δώρα Αυγέρη
Το Νοσοκομείο Κομοτηνής θα επισκεφτεί σήμερα στις 12:00 η Δώρα Αυγέρη, βουλευτής- αναπληρώτρια Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η κα Αυγέρη θα πάρει μέρος σε ανοιχτή συζήτηση με τους Εργαζόμενους και το ΔΣ του Συλλόγου του Νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος