Κομοτηνή: Το «Santa Run» επιστρέφει και περπατά με τον Άγιο Βασίλη

Το «Santa Run Κομοτηνής» επιστρέφει με στόχο να στηρίξει τη λειτουργία του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 17:30, στο Δημοτικό Πάρκο Αγίας Παρασκευής της Κομοτηνής.

«Ευαισθητοποιηθήκαμε ιδιαίτερα γιατί είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν στη ζωή γονείς ή οι γονείς τους δεν επιθυμούν να τα μεγαλώσουν οι ίδιοι, οπότε επιθυμούμε να δώσουμε την προσοχή μας εκεί , είμαστε χαρούμενοι γιατί συνοδοιπόροι πέρα από τη ΔΕΠΑΚ του Δήμου Κομοτηνής, τη Σχολή Φυσικής Αγωγής κι Αθλητισμού, του Συλλόγου «Ηρόδικος», του Exagono είναι και δεκάδες εθελοντές και εθελόντριες που στηρίζουν με την ψυχή τους τη διοργάνωση» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές ιστορίες» (6-12-2021)  η κα Άρτεμις Τσολάκη. Οι συμμετέχοντες θα περπατήσουν με τον Άη Βασίλη στους δρόμους της πόλης, αφού προμηθευτούν από την αφετηρία τη στολή του αγαπημένου Αγίου των παιδιών ή το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι και την κόκκινη μάσκα καταβάλλοντας 5 ευρώ, από το ξύλινο σπιτάκι της πλατείας, 11:00 με 14:00 , τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού τις πρωινές ώρες και το απόγευμα 18:00-20:00 από κατάστημα στην οδό Παπαφλέσσα όλες τις ώρες της ημέρας..

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και  θα ακολουθήσει η συναυλία του Μύρωνα Στρατή και της Μιρέλας Πάχου.

Όποιοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν ή να τρέξουν συμμετέχοντας στη δράση, έχουν τη δυνατότητα, ακόμα και χωρίς αυτήν την προϋπόθεση, να συνεισφέρουν τον οβολό τους για τη στήριξη του Παραρτήματος.

Υπενθυμίζεται ότι το 2019 με τη βοήθεια όλων, συγκεντρώθηκε το ποσό των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4×4 που δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Κομοτηνής.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Κομοτηνής, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, η εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα» και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «ΗΡΟΔΙΚΟΣ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος