Κομοτηνή: Τρία νέα εργαστήρια για παιδιά στους “Φιλοτέχνες”

Τρία νέα τμήματα αφιερωμένα εξ ολοκλήρου στα παιδιά θέτει φέτος σε λειτουργία ο Σύλλογος «Φιλοτέχνες» Κομοτηνής. Πρόκειται για τμήματα ζωγραφικής, χορού και παραδοσιακού τραγουδιού.

«Προσπαθούμε φέτος στον Σύλλογό μας να κάνουμε αρκετά παιδικά τμήματα: Ζωγραφικής, χορού, τραγουδιού (παραδοσιακό) γιατί τα παιδιά θέλουν να φύγουν από το κλίμα που επικρατεί λόγω της πανδημίας και να συνεχίσουν στο σχολείο τους, να μπορούν να δημιουργούν και να «απελευθερωθούν»» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Ιωάννα Αλμπανίδου.

Μιλώντας για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία στην ψυχολογία των παιδιών ως εκπαιδευτικός, στάθηκε στην αγωνία των μαθητών για το αν θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στo σχολείο τους. «Είναι τόσο χαρούμενα που επιτέλους βλέπουν τους φίλους και τους συμμαθητές τους» είπε, μην παραλείποντας να σταθεί και στη στάση των γονιών: «Τους μεταφέρουμε το άγχος, ενώ αντιθέτως τα παιδιά μας μεταφέρουν χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, υποσχέθηκε ότι τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της -όλοι και όλες εθελοντές στον Σύλλογο- να επικεντρώνονται στις ανάγκες των παιδιών «γιατί αυτά είναι η δύναμη και το μέλλον από όλες τις απόψεις», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος