Κομοτηνή-Β.Καρακύργιος: Ο κορονοϊός οδήγησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σε μεγάλη αδράνεια

«Ο κορονοϊός οδήγησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σε μεγάλη αδράνεια» δηλώνει ο κος Βαγγέλης Καρακύργιος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής και Φίλων, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος take away café στην Κομοτηνή και προσθέτει « Προσπαθούμε μέσα από τις τηλεδιασκέψεις και τα Social Media να έχουμε μια επαφή με τα μέλη μας. Προσπαθούμε να «κρατάμε» κοντά τα μέλη του συλλόγου είτε στέλνοντας video, είτε εικόνες από χορούς κι εκδηλώσεις παλαιοτέρων χρόνων για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία και «ζεστό» το ενδιαφέρον για την παράδοση και τον πολιτισμό».

Κομοτηνή-Β.Καρακύργιος: Ο κορονοϊός οδήγησε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σε μεγάλη αδράνεια
Ο κος Βαγγέλης Καρακύργιος, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραδημής και Φίλων

Όπως τονίζει ο κος Καρακύργιος υπάρχει πάρα πολύ ενδιαφέρον από τα μέλη του Συλλόγου. «Επιδιώκουν να περάσουν για ένα «γεια»» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει « Δείχνουν το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Καταγράφω μια ανυπομονησία να ανταμώσουμε ξανά. Με τον κορονοϊό έχει χαθεί η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων».

Όμως σπεύδει να σημειώσει ότι «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Προσπαθούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον. Του χρόνου ίσως να είμαστε καλύτερα και να είμαστε ξανά ενωμένοι και δυνατοί».

Όσον αφορά στην αγορά; «Είμαι τυχερός που επέλεξα αυτό το είδος της επιχείρησης, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο, είναι στενάχωρο να είναι κλειστές οι άλλες επιχειρήσεις» σημειώνει και σπεύδει να τονίσει: «Δυστυχώς έχουν μείνει μετρημένα στο χέρι κάποια καφέ που μπορούν να εξυπηρετήσουν το κοινό και κάνουμε τα πάντα όλοι οι συνάδελφοι: Ποιότητα, ταχύτητα και καλύτερη τιμή για να μπορέσουν οι συμπολίτες μας να χαίρονται αυτή τη μικρή τους απόλαυση σε μια δύσκολη γι αυτούς συγκυρία».

Τέλος, προτρέπει, όταν το επιτρέψει η «μάχη» κατά του κορονοϊού ,να βγουν όλοι κανονικά έξω, χωρίς φόβο. «Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα πρέπει να είναι αισιόδοξοι.. Οι φοιτητές δεν είναι πια στην πόλη, οπότε θα πρέπει εκείνοι πρώτα να επιστρέψουν στον κανονικό τους ρυθμό για να μπορέσουν όλοι να δουλέψουν» ευχόμενος «υπομονή, ασφάλεια» με την ελπίδα και ευχή συνάμα ,όπως λέει, «όλα να έρθουν καλά».
Φώτο: Ο κος Βαγγέλης Καρακύργιος, πρόεδρος του Π/Σ Παραδημής ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος