Κορονοϊός: 1000 ευρώ για αντισηπτικά, γάντια και μάσκες προσφορά στους αστυνομικούς της Αν.Μ.Θράκης

Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εγκρίθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ [1.000Ε] από το Ταμείο της, προκειμένου για την συνδρομή της στην χορήγηση με αντισηπτικά χεριών και επιφάνειας, είδη καθαριότητας, γάντια ,μάσκες κλπ των συναδέλφων μας αστυνομικών των υφιστάμενων Υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ και των Αστυνομικών Σχολών (ΤΔΑ Κομοτηνής – ΤΔΑ Διδ/χου), λόγω της πανδημίας εξάπλωσης του κορονοϊού.

Κορονοϊός: 1000 ευρώ για αντισηπτικά, γάντια και μάσκες προσφορά  στους αστυνομικούς της Αν.Μ.Θράκης“Η κίνηση αυτή ως EKTAKTH εγκεκριμένη δαπάνη, μολονότι δεν είχε προβλεφτεί στον προϋπολογισμό εξόδων της ΕΑ.ΑΜΘ για το έτος 2020, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία για την ελάχιστη συμβολή μας στην προστασία της υγείας των συναδέλφων μας της περιφ. ΑΜΘ κατά την εκτέλεση του έργου τους.” αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης.

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, καλεί την πολιτεία (πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου) “να μεριμνήσει ως αρμόδια για την άμεση διάθεση όλων των αναγκαίων ειδών προφύλαξης από την μετάδοση του κορονοϊού ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όχι σήμερα αλλά από χθες…” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος