Μ. Κοσμίδου: Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανοίγει την πόρτα της και στους εκπαιδευτικούς της ΔΕ για την παροχή διδακτικού έργου

Ο δρόμος της συμμετοχής στην εμπειρία της διδασκαλίας στην ΑΣΠΑΙΤΕ Σαπών φαίνεται, πως ανοίγει και για τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. Το παραπάνω άρχισε να διαφαίνεται μετά τη συνάντηση, που είχε η προϊσταμένη της, η κα Μαίρη Κοσμίδου με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕ της ΑΣΠΑΙΤΕ, τον κο Σπύρο Πανέτσο.

Μ. Κοσμίδου: Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανοίγει την πόρτα της και στους εκπαιδευτικούς της ΔΕ για την παροχή διδακτικού έργουΣύμφωνα με δηλώσεις της κας Κοσμίδου στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (2-6-2022) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κου Σπύρου Πανέτσου στη Ροδόπη της δόθηκε η ευκαιρία να γνωστοποιήσει τη διάθεση της ΔΕ να στηρίξει το Παράρτημα των Σαπών και να την ενισχύσει περαιτέρω με εκπαιδευτικό προσωπικό. «Η αύξηση του αριθμού των διδασκόντων θα σηματοδοτήσει και την αύξηση του αριθμού των διδασκομένων – των σπουδαστών» είπε η κα Κοσμίδου κάνοντας λόγο για «πολύ καλό κλίμα» κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης.

Σε παρατήρησή μας,  ότι στην ΑΣΠΑΙΤΕ ήδη δίδασκαν καθηγητές από την ΠΕ της Καβάλας, και του Έβρου, σημείωσε ότι θα δοθεί η δυνατότητα και σε εκπαιδευτικούς της ΔΕ Ροδόπης, εφόσον το επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις, να διδάξουν και οι ίδιοι κυρίως στην κατεύθυνση του προγράμματος ΠΕΣΥΠ.

Επιπλέον τόνισε, ότι η δημοτική αρχή των Σαπών συμβάλλει τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία του Παραρτήματος. Και κατέληξε με την επισήμανση, ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η λειτουργία της Σχολής και για τον τόπο που την φιλοξενεί.

Τέλος, επεσήμανε, πως θα πρέπει να ακολουθήσει στενή συνεργασία για τον απαιτούμενο συντονισμό των ενεργειών, καθώς η πόρτα για την παροχή διδακτικού έργου για εκείνα τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, που το επιθυμούν ανοίγει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος