Μ. Σαλασίδης: Είκοσι ένα περιστατικά δηλητηριασμού αδέσποτων σε οικισμό της Ροδόπης

Νέο επεισόδιο ρίψης φόλας στο οικισμό του Μεσοχωρίου Ροδόπης.Προκάλεσε το θάνατο τριών (3) αδέσποτων σκύλων και ενός δεσποζόμενου. Σύμφωνα με τον κο Μάκη Σαλασίδη, εκπρόσωπο του Συλλόγου «Φίλοι αδέσποτα Κομοτηνής» το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από καταγγελία κατοίκου του οικισμού.

Πρόκειται, όπως είπε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες»(1-3-2022), για το 21ο περιστατικό ρίψης φόλας τα τελευταία πέντε χρόνια στον ίδιο οικισμό!

«Σχεδόν δεν έχει μείνει κανένα αδέσποτο στους δρόμους (του χωριού), ενώ στο παρελθόν σημειώθηκαν περιστατικά ρίψης φόλας και σε δεσποζόμενα σκυλιά» είπε ο κος Σαλασίδης. Παράλληλα, σημείωσε ότι «πρόκειται για μια ντροπή αναμφισβήτητα».

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία. Η έρευνα που διεξάγεται βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έχει υποβληθεί και η σχετική μήνυση κατά αγνώστων. Ο Σύλλογος, όπως είπε ο κος Σαλασίδης, χορηγεί 300 ευρώ σε όποιον καταθέσει πληροφορίες σχετικές που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του-των δράστη- ων.

«Πέρυσι είχαμε μείωση σε τέτοιου είδους περιστατικά μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της επέμβασης της Εισαγγελίας Ροδόπης» είπε ο κος Σαλασίδης σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζουν όλα τα περιστατικά που σημειώνονται σε όλους τους οικισμούς, ωστόσο, το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ήταν πολύ άσχημο. «Κάτι πρέπει να γίνει στον οικισμό του Μεσοχωρίου» είπε σημειώνοντας με νόημα «πρέπει να σταματήσει αυτή η ντροπή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος