Οφθαλμολογικές εξετάσεις στις φυλακές Κομοτηνής από τους οπτικούς της Ελλάδας

Μια διαφορετική επίσκεψη. Μια επίσκεψη Ανθρωπιάς δέχθηκαν το περασμένο Σάββατο το πρωί οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι κρατούμενοι των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής, από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών.Το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας (ΚΕ.Σ.Ο) -Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών – σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Οπτικών – Οπτομετρών, επισκέπτεται σωφρονιστικά Ιδρύματα της χώρας και εξετάζει κρατούμενους και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Επίσης προσφέρει εκτός της φιλανθρωπικής αρωγής, οπτομετρικής και ιατρικής εξέτασης και δωρεάν γυαλιά οράσεως, σε όσους απαιτείται.
Οι Οπτικοί- Οπτομέτρες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, καιρό τώρα είχαν εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρων τους για να συμμετάσχουν σε μια ανάλογη δράση για τις Δικαστικές Φυλακές Κομοτηνής.
Στην επίσκεψη παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών Στυλιανός Μυλόβας, ενώ από την πλευρά του ο διευθυντής των Δικαστικών Φυλακών Κομοτηνής, Παναγιώτης Ραδόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη αυτή.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, οι δράσεις οι φιλανθρωπικές της Αρχιεπισκοπής είναι εντός και εκτός συνόρων της Χώρας. “Οι Μητροπόλεις της Θράκης και του Βορείου Αιγαίου, έχουμε συνάψει ένα Σύμφωνο Συνεργασίας και κάθε μήνα 150 οικογένειες λαμβάνουν βασικά είδη διατροφής, με τη συνδρομή της Αρχιεπισκοπής”,υποστήριξε καταλήγοντας ο κ. Παντελεήμων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος