Πασχαλινό ωράριο στην αγορά της Κομοτηνής

Σε πασχαλινούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται η αγορά της Κομοτηνής και με την παράδοση εκτός καταστήματος-click away- και αγορά εντός καταστήματος, αφού προηγηθεί η ενημέρωση με το μήνυμα προς το κατάστημα, για αγορά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή(22-23) Απριλίου η αγορά θα είναι ανοικτή πρωΐ και απόγευμα. Την Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα είναι ανοικτά, βάσει του νόμου 4177.

Την Μεγάλη Εβδομάδα τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά καθημερινά από το πρωΐ στις 8:30 έως τις 2:30 και το απόγευμα από τις 5:30 έως τις 9:00 το βράδυ.

Την Μεγάλη Παρασκευή 13:00 με 19:00 το απόγευμα, λόγω της Αποκαθήλωσης, το Μεγάλο Σάββατο από το πρωΐ στις 8:30 έως τις 15:00 μ.μ.

Τα καταστήματα στην Δημοτική Αγορά, κρεοπωλεία και οπωροκηπευτικά, θα είναι ανοικτά και μέχρι αργά το απόγευμα.

Την Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Την Τρίτη του Πάσχα μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς!

Η κ. Κωνσταντινίδου εξέφρασε την πεποίθηση της πως η αγορά θα κινηθεί, λόγω της διεξόδου που αναζητεί το αγοραστικό κοινό, λόγω καραντίνας! Είναι μια μικρή εορταστική περίοδος, ωστόσο πυκνή σε δράση, λόγω της αγοράς της Πασχαλιάτικης λαμπάδας και του δώρου από τον νονό, αλλά και άλλων αγορών που πρέπει να γίνουν

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος