“Όχι” από τη ΛΑΣ Κομοτηνής στο ΜΠΔΣ 2022-2025

Το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής συνεδρίασε διά περιφοράς την Τρίτη 16 Μάρτη με ένα μόνο θέμα στην ημερήσια διάταξη με τίτλο «Κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025».

«Η δημοτική αρχή επέλεξε να μη γίνει έστω συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη, η οποία μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου. Επέλεξε να μην συζητηθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το οποίο ενσωματώνει την πολιτική που θα ασκήσει η διοίκηση του Δήμου το επόμενο χρονικό διάστημα.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση με επικεφαλής το Γιάννη Λεβέντη.

Παράλληλα, σημειώνει ότι: «Η Λαϊκή Συσπείρωση Κομοτηνής καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 για τον Δήμο Κομοτηνής και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να παλεύει, τόσο μέσα όσο και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, στο πλευρό των εργαζομένων, ανέργων, μικροεπαγγελματιών, οι οποίοι αγωνίζονται μέσα από τα σωματεία και τους φορείς τους για να μην πληρώσουν ακόμη μία φορά την κρίση.» Διαβάστε εδώ:ΛΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ_Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος