Ροδόπη – Α. Λασκαρέλη: Αναγκαία η ενίσχυση του Δημοσίου ΚΤΕΟ για την απρόσκοπτη λειτουργία του

Συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του το Δημόσιο ΚΤΕΟ της Ροδόπης μετά την αναγκαστική 20ήμερη παύση λόγω έλλειψης προσωπικού. Ωστόσο, το πρόβλημα της υπο-στελέχωσης δεν έχει αντιμετωπιστεί με την ενίσχυσή του με επιπλέον προσωπικό να κρίνεται αναγκαία.

Όπως δήλωσε στο ertnewsdev.oryx.gr η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, η κα Άννα Λασκαρέλη η προσθήκη δύο ακόμη υπαλλήλων κρίνεται αναγκαία μετά τις τρεις συνταξιοδοτήσεις που προηγήθηκαν.

Σύμφωνα με την ίδια έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και προ των πυλών βρίσκεται η προσθήκη ενός υπαλλήλου μετά την πιστοποίησή του, συν ενός ακόμη. «Είναι σε καλό δρόμο η συνέχιση της λειτουργίας του ΚΤΕΟ» δήλωσε αποκαλύπτοντας ,ωστόσο, πως αυτό θα συμβεί από το Σεπτέμβριο και μετά καθώς μια νέα παύση δεκαπέντε ημερών τον Αύγουστο είναι επιβεβλημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2021 προσήλθαν στις εγκαταστάσεις του Δημοσίου ΚΤΕΟ της Ροδόπης και πέρασαν από έλεγχο 701 βαρέα οχήματα. Είναι το μοναδικό στην ΠΕ Ροδόπης που ελέγχει βαρέα οχήματα τα ιδιωτικά είναι πιστοποιημένα μόνο για έλεγχο ελαφρών και δικύκλων. Οπότε, στο διάστημα που παρέμεινε κλειστό οι κάτοχοι βαρέων οχημάτων ήταν αναγκασμένοι να αναζητούν παρόμοιες υπηρεσίες σε όμορους Νομούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος