Ροδόπη: Η Ένωση των εν Αθήναις Κομοτηναιών επανακάμπτει

Το δικό της “restart” σχεδιάζει η Ένωση των εν Αθήναις Κομοτηναίων, μετά το αναγκαστικό «lock down» στις δραστηριότητες του Συλλόγου λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την κα Σταματίνα Ιωαννίδου, αντιπρόεδρο στην Ένωση μπαίνει μπροστά και πάλι το σχέδιο της προσέγγισης Κομοτηναίων, ιδιαιτέρως των νέων που δεν έχουν γραφτεί. Η Ένωση αριθμεί ήδη 200 μέλη. Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (18-4-2022) τόνισε ότι μέσα από τις δράσεις που θα δρομολογήσουν θα επιδιώξουν και πάλι να προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την Κομοτηνή.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στα σχέδια της Ένωσης είναι να προσεγγίσουν τους παλαιούς αποφοίτους του ΔΠΘ και να τους εντάξουν σε μια μεγάλη Ένωση με σκοπό την ανάδειξη του ρόλου του και της δυναμικής που προσδίδει στη Θράκη.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Ιωαννίδου στο νέο της πόνημα, που έχει τίτλο: «Ο Ηρόδοτος στην Αίγυπτο ανακαλύπτει και αποκαλύπτεται. Στοιχεία από το βιβλίο ΙΙ Ευτέρπη» που κυκλοφόρησε ως “δημιούργημα” της περιόδου της καραντίνας. Η Σταματίνα Ιωαννίδου με την Ευτέρπη οδηγό διέτρεξε την Αίγυπτο επιδιώκοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας για τη χώρα του Νείλου, όπου παρέμεινε επί 3,5 χρόνια εργαζόμενη στην εκεί ελληνική πρεσβεία .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος