Ροδόπη: Η Οικολογική Ομάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021

Στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Οικολογική Ομάδα της Ροδόπης. “Για μια ακόμη φορά έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σε όλη την Ελλάδα.

Δυστυχώς οι εκδηλώσεις αυτές, όπως κάθε χρόνο, αποτελούν απλά το άλλοθι για τον εφησυχασμό μας. Πιστεύουμε, ότι όλοι πλέον γνωρίζουν, ή τουλάχιστον έχουν ακούσει, για τα μεγάλα και μικρά περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας.” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ροδόπη: Η Οικολογική Ομάδα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2021Όπως σημειώνεται: “Η προτροπή “Reimagine, Recreate, Restore”, της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, αποτελεί προσωπική πρόσκληση-πρόκληση για τον καθένα μας, για να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη”.

Σύμφωνα με την Οικολογική Ομάδα Ροδόπης: “Η Ημέρα αυτή μας παροτρύνει να αναλογιστούμε την καθημερινή μας επίδραση στη Γη και να δραστηριοποιηθούμε έτσι ώστε να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι στο περιβάλλον μας.” Δείτε εδώ:5 Ιουνίου 2021 παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος