Ροδόπη: Καθάρισαν εθελοντικά την παραλία της Μολυβωτής

Σε καθαρισμό της παραλίας της Μολυβωτής προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Μορφωτικού Ομίλου Νέου Σιδηροχωρίου. «Είναι έτοιμη η παραλία να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις του φυσικού τοπίου, του εξαιρετικού φυσικού τοπίου που υπάρχει εκεί», σημείωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, Κυριάκος Κυριαζής.

Ροδόπη: Καθάρισαν εθελοντικά την παραλία της ΜολυβωτήςΜιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής σημείωσε ότι με τη βοήθεια του Avax, της εταιρείας που προμηθεύει το φυσικό αέριο και την υλικοτεχνική υποδομή, προσφορά του κ. Μανιά, κατάφεραν να υλοποιήσουν τη δράση μετά από πολύ χρόνο απραξίας λόγω του Covid.

“Είναι έτοιμη η παραλία να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις”, τόνισε προσθέτοντας πως «οι Σύλλογοι έχουν αδρανήσει εδώ και 1,5 χρόνο με την covid» και εξηγώντας: “Είπαμε να ξεκινήσουμε δειλά –δειλά, να κάνουμε κι εμείς μια δράση και κάναμε ανοιχτή πρόσκληση και στον Avax. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο και την Υπηρεσία Καθαριότητας που μας στήριξε σε όλο αυτό. Πήγαμε στην παραλία Μολυβωτής και την καθαρίσαμε, ένα σημείο που είναι γνωστό σε πάρα πολύ κόσμο στο νομό. Μια από τις πιο γνωστές παραλίες της Θράκης σίγουρα».
Μιλώντας για την προσβασιμότητά της περιοχής σημείωσε ότι είναι άνετα προσβάσιμη μέχρι κάποιο σημείο. «Έχουν μπει ομπρέλες, είναι καθαρή. Με γήπεδο βόλεϊ όπου θα διοργανώσουμε τουρνουά με βάση την εορτή της Πανσελήνου», δήλωσε και αναφερόμενος στις υποδομές που πρέπει να γίνουν σημείωσε: «Η άσφαλτος φτάνει ως ένα σημείο, αλλά μετά στα 2,5 χιλιόμετρα έχει χωματόδρομο. Περνούν τα αυτοκίνητα, αλλά δεν παύει να είναι χωματόδρομος. Βέβαια, τα όποια έργα πρέπει να υλοποιηθούν με φειδώ, δεν θέλουμε να παρέμβουμε περισσότερο».
Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου
Ακούστε εδώ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος