Ροδόπη: Σύλληψη 4 διακινητών και 14 μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη (31-3-2021) στη Ροδόπη, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 14 μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν τους τέσσερις (4) ημεδαπούς διακινητές, διότι μαζί με έναν ακόμη ημεδαπό συνεργό τους ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη μαζί με το συνεργό που αναζητείται να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι τρεις διακινητές, με το οποίο μετέφεραν τους μη νόμιμους μετανάστες, έχοντας τους κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του φορτηγού, κάτω από διάφορα αντικείμενα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος