Ροδόπη: Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τους Βουλευτές

Συναντήσεις με τους βουλευτές της Ροδόπης πραγματοποίησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης προκειμένου να τους γνωρίσει τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης, τόσο σε τοπικό όσο και σε κλαδικό επίπεδο και να τους υποβάλλουν τις προτάσεις τους που αφορούν στην επίλυση αυτών και να αιτηθούν την εκ μέρους των βουλευτών εκδήλωση ενεργειών – παρεμβάσεων για την προώθηση των ζητημάτων τους.

Ροδόπη: Συναντήσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων με τους ΒουλευτέςΠραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του Προεδρείου της Ένωσής παρουσία και του μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταυρούλας Τζατζανά, με όλους τους τοπικούς βουλευτές, τους κ.κ. Ε.Στυλιανίδη, Δ.Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ.

“Στις συναντήσεις μας, ενημερώσαμε αναλυτικά τους βουλευτές για τα προβλήματα που μας απασχολούν και ακολούθησε διεξοδική συζήτηση των προτάσεών μας για την επίλυση αυτών” Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής δηλώνει ότι θα συνεχίσει σθεναρά τον αγώνα του, με κάθε μέσο και προς πάσα κατεύθυνση, για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των μελών του και για τη διασφάλιση παροχής ποιοτικότερων υπηρεσιών ασφάλειας στους κατοίκους.
Δείτε εδώ όσα αναφέρει η Ένωση για τις συναντήσεις:Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος