Συλλήψεις σε Ροδόπη και Ξάνθη: Οδηγούσαν ο ένας μεθυσμένος και ο άλλος χωρίς άδεια

Συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σε βάρος του δράστη, όπως έγινε γνωστό, εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη χθες το βράδυ(7-12), στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση για παράνομη μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Στην Ξάνθη συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας ότι συνελήφθη σήμερα (8-12-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Εχίνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας αλλοδαπός, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος