Ξάνθη: Δράσεις ενημέρωσης για τα αιολικά πάρκα

Μια σειρά από δράσεις διοργανώνει το Συντονιστικό Φορέων για τα Αιολικά Πάρκα στην οροσειρά της Ροδόπης με αφορμή την 5η Ιουνίου, που είναι Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα: Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενημέρωσης σε πλατείες και πάρκα της Ξάνθης. Το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 11πμ θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση ενημέρωσης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης και στις 7:30μμ εκδήλωση – συζήτηση στο αμφιθέατρο της κεντρικής πλατείας.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία διαμαρτυρίας στον Λειβαδίτη. Αναχώρηση από την π. Ελευθερίας στις 9:30 (δήλωση συμμετοχής για το λεωφορείο στο τηλέφωνο 6987652570 μέχρι την Πέμπτη το βράδυ).

«Το μόνο που μπορεί να αποτρέψει την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε κάθε βουνοκορφή της Ελλάδας και της οροσειράς της Ροδόπης είναι η οργανωμένη αντίδραση του Ξανθιώτικου λαού. Μέσα από τη συντονισμένη δράση μας μπορούμε να αποτρέψουμε αυτό το έγκλημα που μετά τη νότια Εύβοια και αλλού, ετοιμάζονται να το διαπράξουν και στην περιοχή μας». τονίζουν οι διοργανωτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος