Ροδόπη – Ξάνθη: Έντονη δυσαρέσκεια του κλάδου των Λογιστών Φοροτεχνικών

Την έντονη δυσαρέσκειά του εκφράζει ο κλάδος των Λογιστών Φοροτεχνικών ζητώντας με επιστολή του προς τους αρμόδιους Υπουργούς η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό των Λογιστών – Φοροτεχνικών χωρίς την ελάχιστη καθυστέρηση. “Τα όρια μας έχουν εξαντληθεί” τονίζουν και ζητούν “να δοθεί το αυτονόητο δικαίωμα στον Λογιστή – Φοροτεχνικό να μπορεί να ασθενήσει, να δοθεί το δικαίωμα στην γυναίκα Λογίστρια – Φοροτεχνικό να εγκυμονήσει και όχι να αποτελούν έρμαια λήξεων υποχρεώσεων”.

Όπως τονίζουν στην επιστολή τους: “Είναι αδιανόητο να παραμένει ένα τέτοιο θέμα άλυτο. Το αυτονόητο για όλον τον υπόλοιπο πληθυσμό, θα πρέπει να ισχύει και για τον Κλάδο μας”.

Όπως επίσης σημειώνουν “ως κλάδος είμαστε μέχρι τον Αύγουστο, 18 ολόκληρους μήνες στις επάλξεις χωρίς μία μέρα ξεκούρασης, με εργασιακό βίο που εκτός των καθημερινών, έχει επί της ουσίας επεκταθεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τι μας περάσατε; Αναλώσιμα υλικά; Δεν σκέφτεστε ούτε τους επαγγελματίες λογιστές ούτε τους εργαζόμενους τους και χάριν οικονομικών σχεδιασμών πρέπει να καταρρακωθούν σωματικά και ψυχικά;”.
Και ζητούν στο εξής ο μήνας Αύγουστος να είναι κενός από καταληκτικές ημερομηνίες και υποχρεώσεις για τους Φοροτεχνικούς – Λογιστές, όπως είναι για τους περισσότερους επιστήμονες επαγγελματίες (δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, κλπ.) Διαβάστε εδώ:203 – Επιστολή Ολομέλειας Προέδρων ΠΟΦΕΕ Έντονη δυσαρέσκεια του Κλάδου των Λ-Φ μετά τον αλλεπάλληλο βομβαρδισμό πολλαπλών υποχρεώσεων (1)

Η επιστολή στάλθηκε: Στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο
Τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργο Πιτσιλή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος