Κομοτηνή:Από την Κομοτηνή ο καλύτερος Πόντιος του Κόσμου

Να αγαπάμε τον γείτονα και να χαιρόμαστε με την επιτυχία του” είναι το σλόγκαν του πιο δραστήριου πόντιου της Ροδόπης και  ίσως της Ελλάδας. Πρόκειται για τον Στάθη Κεφαλίδη δ/ντη της Αναπτυξιακής Ροδόπης που πρόσφατα βραβεύτηκε για την κοινωνική του προσφορά από τον σύλλογο Ποντιών “Τραπεζούντα”. Το ΔΣ του ποντιακού συλλόγου τίμησε τον Στάθη Κεφαλίδη κατά την διάρκεια της ετήσιας του εκδήλωσης χαρίζοντας του ένα σπαθί “για να ανοίγει δρόμους “ όπως του ευχήθηκαν.

Τον τίτλο του πιο κοινωνικά άλλα και επαγγελματικά δραστήριου πόντιου δεν του την επέδωσαν τυχαία τα μέλη του συλλόγου Ποντίων ¨Κερασούντα, καθώς ο κ Στάθης Κεφαλίδης έχει διακριθεί κι έχει βραβευτεί για την προσφορά του σε παγκόσμιο επίπεδο ως ο καλύτερος

ΑΧΕΠΑΝΣ του κόσμου πέρσι στο Σαν Φραγκίσκο από τους ΑΧΕΠΑΝΣ της Αμερικής.

Εντωμεταξύ τα 20 χρόνια που είναι δ/ντης της Αναπτυξιακής εταιρείας Ροδόπης έχει προωθήσει και υλοποιήσει επενδύσεις μέσω διαφόρων ευρωπαϊκών προγραμμάτων όπως ΟΠΑΧ, ΛΙΝΤΕΡ κα 100.εκατομμυρίων ευρώ, Με μόνο 10 άτομα προσωπικό.

Από τον ίδιο στήθηκε και λειτούργησε το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής καταστώντας την Κομοτηνή την μόνη επαρχιακή πόλη όπου λειτούργησε Μέγαρο Μουσικής όπου ανέβηκαν παγκόσμιου φήμης μουσικές παραστάσεις ενώ παράλληλα φιλοξένησε και μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες κι όλα αυτά συμπαρασύροντας στο όνειρο του 167 άτομα εθελοντές που προσέφεραν μαζί του αφιλοκερδώς στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος