Κομοτηνή:Εξομαλύνεται η κατάσταση στους οικισμούς της περιφέρειας

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Γιώργος Παυλίδης, κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να κάνουν λίγο υπομονή, καθώς με το φως της μέρας θα εντατικοποιηθούν οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων.

Σε ότι αφορά το μείζον θέμα της χρήσης του επαρχιακού δικτύου από μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα ξένα και εγχώρια και όχι της Εγνατίας οδού, προς αποφυγήν διοδίων, ακόμα και σήμερα που οι δρόμοι είναι αρκετά επικίνδυνοι, έκρουσε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου προς τους αρμόδιους, προκειμένου να τεθεί σε ισχύ ρύθμιση που να υποχρεώνει την μετακίνηση των από τον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας. «Με αυτόν τον τρόπο και δυστυχήματα θα αποφεύγονται, το παλαιό δίκτυο δεν θα επιφορτίζεται και δεν θα καταπονείται, αλλά και θα αποδίδονται τα απαραίτητα έσοδα στο κράτος, τα οποία είναι πολλά και διαφεύγουν αυτή τη στιγμή από την απουσία του νομικού κενού που υπάρχει», σημείωσε ο κ. Παυλίδης.
Ο κ. Παυλίδης υπογράμμισε πως τα μηχανήματα υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχουν χειριστές και αυτό έχει ως συνέπεια να επιλέγεται η λύση της μίσθωσης ιδιωτών, που σε τελική ανάλυση είναι περισσότερο δαπανηρή, …χάριν οικονομίας…
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Παυλίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής τόνισε πως από χθες το βράδυ έγινε ρίψη αλατιού σε νευραλγικές οδούς της πόλης, όπως προς το Νοσοκομείο, την Αστυνομία και τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
«Είκοσι εννιά τόνοι αλατιού στο Δήμο αλλά και στην Εθνική οδό έπεσαν αυτό το 24ωρο και σήμερα θα προμηθευτούμε κι άλλη ποσότητα για το μέλλον, μήπως μας χρειαστεί λόγω του καιρού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος