Κομοτηνή:Ράλι για καλό σκοπό

Ο Άλεξ με την παρέα του, τρία άλλα αγόρια και δύο κορίτσια, ξεκίνησαν ένα διαφορετικό Ράλι με τα αυτοκίνητά τους. «Ράλι αλληλεγγύης», όπως το ονομάζουν θέλοντας να διανύσουν την απόσταση Γερμανία –Κωνσταντινούπολη, διασχίζοντας χώρες της Ε.Ε. και μέσω της Ελλάδας να φτάσουν στον προορισμό τους. Καθημερινά, για αυτό το λόγο οδηγούν οκτώ ώρες και παράλληλα φροντίζουν να γνωρίσουν τις περιοχές από όπου διέρχονται και τον κόσμο, όσο προλαβαίνουν.

Στην Κομοτηνή η στάση τους ήταν εκτός προγράμματος, αναγκαστική. Μια βλάβη στο ένα από τα τρία αυτοκίνητα στάθηκε αιτία να διανυκτερεύσουν στην πόλη και να αναζητήσουν συνεργείο την επόμενη μέρα. «Μπορεί να σταμάτησε για λίγο το ταξίδι μας, αλλά πολύ σύντομα συνεχίζουμε» δηλώνει ο μονίμως αισιόδοξος Άλεξ, λάτρης του αυτοκινήτου και υπέρμαχος της ιδέας της συναδέλφωσης των λαών.

Μόλις φτάσουν στην Κωνσταντινούπολη, τον τελικό τους προορισμό, σκοπεύουν να πουλήσουν τα τρία αυτοκίνητα και τα χρήματα που θα κερδίσουν να τα δωρίσουν σε κάποιο φιλανθρωπικό οργανισμό. Όσον αφορά στο μήνυμα αυτού του ιδιαίτερου Ράλι; «Ελευθερία στον κόσμο και ειρήνη» δηλώνει ο Άλεξ χωρίς δεύτερη σκέψη. Τόσο εκείνος, όσο και η παρέα του διασκεδάζουν με την ψυχή τους το ξεχωριστό αυτό ταξίδι.
Φώτο:Ο Άλεξ και η παρέα του Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος