Koμοτηνή:Σταματούν οι πλειστηριασμοί στην ΕΝ ΚΛΩ με τροπολογία της κυβέρνησης

Σταματούν τις επόμενες μέρες οι πλειστηριασμοί στην ΕΝ ΚΛΩ με τροπολογία, που θα καταθέσει άμεσα η κυβέρνηση.

Αυτό προέκυψε χθες κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε χθες στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, με τους πρώην εργαζόμενους της ΕΝ ΚΛΩ από Κομοτηνή, και Νάουσα.
Στα θετικά καταγράφεται πως ο κ. Φλαμπουράρης και ο Υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουΐκ, που ήταν παρών στην συνάντηση, ήταν ενήμεροι για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των εργαζομένων και ότι η στήριξη της κυβέρνησης είναι πλήρης για το συγκεκριμένο σχέδιο αναδιάρθρωσης των εργαζομένων.
Σύμφωνα με αυτό οι εργαζόμενοι κεφαλαιοποιούν τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν και τα τοποθετούν στην εταιρεία, προκειμένου να επαναλειτουργήσει. Το ίδιο ζητούν να κάνουν και οι άλλοι δύο πιστωτές Τράπεζες και Δημόσιο.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής το μέλος των εργαζομένων, Γιώργος Τσουγκρανάς, σημείωσε πως το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση μια Διυπουργικής ομάδας εργασίας, η οποία θα τρέξει τα θέματα του σχεδίου αναδιάρθρωσης. «Το άμεσο χρονικό διάστημα , θα πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικά δείγματα επιτυχίας και αποτελεσμάτων δουλειάς .Αν δεν γίνει αυτό τους επόμενους 6 μήνες θα επιστρέψουμε και πάλι από την αρχή», σημείωσε ο κ. Τσουγκρανάς, ο οποίος και εξήρε την αυτοπρόσωπη παρουσία των φορέων της Ημαθίας, καθώς η υποστήριξη των φορέων της Ροδόπης περιορίστηκε στα έγγραφα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος