Koμοτηνή:Στις 16 Δεκεμβρίου κλείνουν τα πάντα για το Σισμανόγλειο

Υγεία
Στις 16 Δεκεμβρίου κλείνουν τα πάντα για το Σισμανόγλειο

Για τις 16 Δεκεμβρίου από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι ορίσθηκε τελικά η κινητοποίηση των φορέων και των πολιτών, για την διαρκή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Η κινητοποποίηση θα περιλαμβάνει υπογραφή κοινού ψηφίσματος, συλλαλητήριο, συμβολικό κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας και Δήμων, ίσως και των Σχολείων.
Δραματικοί ήταν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης σύσκεψης φορέων για το Νοσοκομείο, από την Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Αναστασία Αριαντσή. Η Διευθύνουσα σημείωσε πως δεν βγαίνει το κυκλικό ωράριο των νοσηλευτών-τριών και μάλιστα σε κομβικές κλινικές. Το πρόβλημα είναι σε τέτοιο βαθμό που πολλές φορές αναγκαζόμαστε να παρανομήσουμε και να καταπατήσουμε το εργατικό δίκαιο», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Αριαντσή.
Από την πλευρά της η γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Ντικούδη, δήλωσε κατηγορηματικά πως ότι ήταν να γίνει από συνένωση κλινικών έγινε. Πλέον η κατάσταση έχει ξεπεράσει το κόκκινο και χρειάζεται προσωπικό. Τουλάχιστον αυτού που έχει αποσπασθεί ή εργάζεται σε κέντρα υγείας και ΠΕΔΥ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος