Κομοτηνή:«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ΕΡΑ

Τη συμμετοχή στη δράση αλλά και στις υπηρεσίες του Χαμόγελου του Παιδιού, ζήτησε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής η συντονίστρια του οργανισμού στη Βόρεια Ελλάδα, Βάσω Πετρίδου, με αφορμή το αφιέρωμα της ΕΡΤ για τα 20 χρόνια λειτουργίας του.

«Καλώντας στο 1056 οι συμπολίτες μας μπορούν να μας ενημερώνουν όχι μόνο για ογκολογικές ασθένειες, αλλά και για ανάγκες δωρεάν διακομιδής, για προβλήματα κακοποίησης παιδιών ή και εγκατάλειψης τους.
Παράλληλα κάλεσε τους εθελοντές, μια και το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού στηρίζεται κατεξοχήν σε προσφορές εθελοντών, να συμβάλουν από το υστέρημά τους και σε είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού και υπνόσακκους, για να εφοδιασθούν τα 14 σπίτια φιλοξενίας παιδιών, που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα.
Ξεκαθάρισε πως οι πολίτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί απέναντι σε επιτήδειους, που χρησιμοποιούν το Χαμόγελο του Παιδιού, για διενέργεια εράνων.
«Το έργο του οργανισμού στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντικές προσφορές γι’αυτό και καλούμε τον κόσμο να καλεί για προσφορές από κινητό ή σταθερό στο 145 45 και αποστολή μηνυμάτων στο 540 20», σημείωσε καταλήγοντας η κ. Πετρίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος