Πύργος: Ένταξη έργων στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

Συνολικά 38 έργα προϋπολογισμού πάνω από 28 εκατ. ευρώ εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στην πρόταση της Περιφέρειας για την κατάρτιση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έτος 2016, που εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, περιλαμβάνονται συνολικά 525 συνεχιζόμενα έργα και μελέτες από τα οποία 151 έργα και 21 μελέτες αφορούν το εθνικό σκέλος και τα υπόλοιπα 353 το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε και στέκεται όρθια, αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητα, τις ανάγκες των πολιτών, δίνοντας λύσεις» τόνισε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. «Ηδη έχουμε ενταγμένα 29 νέα έργα στο εθνικό σκέλος με προϋπολογισμό πάνω από 13 εκατ. ευρώ, καθώς και 9 στο νέο ΕΣΠΑ, σχεδόν 15 εκατ. ευρώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την Περιφέρειά μας, η έναρξη του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 όπου θα εντάσσουμε συνεχώς νέα έργα», υπογράμμισε ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος