Σέρρες: Σχεδιασμός δράσεων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας

Προγραμματισμός εκδηλώσεων στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, για την ανάδειξη των μοναδικών και εξαιρετικών τοπικών γεύσεων, έγινε κατά τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου με τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελληνικής Γαστρονομίας κ. Στέλιο Δίγκα και τον Γενικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Γιανχουστίδη, οι οποίοι αμφότεροι είναι Σερραϊκής καταγωγής.

Η συνάντηση που θέμα είχε στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος