Σέρρες : Συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Π.Ε. Σερρών

Σε λευκό κλοιό βρίσκεται η Π.Ε. Σερρών. Πυκνό χιόνι πέφτει απο το πρωί και συνεχίζεται κατά τόπους  μέχρι αυτή την ώρα, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα. Στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κανονικά , ενω χρειάζεται προσοχή απο τους οδηγούς που κινούνται προς Θεσσαλονίκη, Προμαχώνα και προς Δράμα, στο τμήμα Αλίστρατης – Λευκοθέας. Επίσης προσοχή χρειάζεται απο τους οδηγούς, στην περιοχή της Καστανούσας, Θερμά Νιγρίτας, Ορεινής και Βροντούς.
Προς Αχλαδοχώρι, λόγο της ολισθηρότητας του δρόμου σημειώθηκαν δυο τροχαία ευτυχώς με υλικές ζημιές.
Σε ολόκληρο το Νομό επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και λόγω παγετού τις βραδινές ώρες, απαιτείται απο τους οδηγούς μεγαλύτερη προσοχή, καθώς οι δρόμοι θα κρύβουν παγίδες. Αν συνεχιστεί η χιονόπτωση ως το πρωί, θα χρειαστούν αντιολισθητικές αλυσίδες για Ορεινή και Βροντού. Εκχιονιστικά μηχανήματα της Αντιπεριφέρειας, βρίσκονται στους δρόμους για την διάνοιξη τους, ωστόσο είναι τόσο πυκνή η χιονόπτωση σε ορισμένες περιοχές που δεν προλαβαίνουν.
Λόγο της χιονόπτωσης στο Σιδηρόκαστρο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα ολιγόωρη διακοπή ρεύματος, απο υποσταθμό που έπαθε βλάβη και τμήμα του κέντρου της πόλης έμεινε χωρίς ρεύμα. Η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος