Σέρρες: Στο Μαυρόλοφο με επιτυχία η παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παραβρέθηκε στο Μαυρόλοφο Σερρών , όπου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων σε συνεργασία με τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρολόφου, οργάνωσαν, το Σαββατο 31 Οκτωβρίου,  την παροχή δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε πολίτες της περιοχής. Ιατρικές εξετάσεις  έγιναν σε 89 πολίτες, κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας.Η Υφυπουργός, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δήλωσε:

Ευχαριστώ, εκ μέρους του ΥΜΑΘ, τους διοργανωτές της υγειονομικής δράσης που έγινε -για ακόμη μια φορά- με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών σωματείων και με τη συνεργασία του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρόλοφου Σερρών. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γιατρούς που συμμετείχαν και πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις γνώσεις και τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που ζούνε στην επαρχία και δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στις ιατρικές υπηρεσίες των μεγάλων νοσοκομείων. Θέλουμε, και θα βοηθήσουμε, παρόμοιες δράσεις να επαναληφθούν και σε άλλες ακριτικές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης όπου η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας είναι δύσκολη.

Πρωτοβουλίες όπως αυτή στέλνουν σε όλους μας έναν άνεμο ανθρωπιάς και πολιτισμού, ιδιαίτερα σημαντικό για τη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Γιατί δεν προσφέρουν μόνο στο υγειονομικό επίπεδο της χώρας μας, αλλά αποτελούν επίσης ενδείξεις μιας καλύτερης κοινωνίας που ανασυντάσσεται σιγά-σιγά γύρω μας και μας γεμίζει με ελπίδα για ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος