Τρίπολη: Άμεση παρέμβαση για το ΚΥ Λεωνιδίου ζητά η Λαική Συσπείρωση

«Επικίνδυνη» λόγω έλλειψης προσωπικού, φαρμακευτικών υλικών και σκευασμάτων, και πεπαλαιωμένου εξοπλισμού μηχανημάτων, χαρακτηρίζεται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Λεωνιδίου από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι μισές από τις προβλεπόμενες θέσεις ιατρών είναι κενές με αποτέλεσμα το υπάρχον προσωπικό να καλείται να εξυπηρετεί 8.500 μόνιμο πληθυσμό του Δήμου (σύμφωνα με την απογραφή του 2011) και άλλους τόσους και πλέον επισκέπτες-τουρίστες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επίσης η συντήρηση των μικροβιολογικών μηχανημάτων γίνεται από το προσωπικό και όχι από ειδικούς βιοτεχνολόγους, το ακτινολογικό είναι πεπαλαιωμένο όπως παλιός και υποτυπώδης είναι και ο εξοπλισμός χειρουργείου και τα ασθενοφόρα υφίστανται συχνές δαπανηρές βλάβες λόγω του κακού οδικού δικτύου, ενώ έλλειψη υπάρχει και στα καύσιμα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί σε εγρήγορση όλο το λαό του Δήμου και ζητά την άμεση παρεμβαση των αρμοδίων για την επίλυση των ζητημάτων ώστε να έχουν όλοι οι πολίτες δωρεάν υπηρεσίας υγείας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος