Τρίπολη: Ανασύσταση παιδικής χορωδίας στο Ωδείο Σπάρτης

Το Εθνικό Ωδείο Σπάρτης, δημιουργεί εκ νέου, παιδική χορωδία. Η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης έχει πραγματοποιήσει συναυλίες, έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ Χορωδιών και έχει παρουσιάσει παιδικά μιούζικάλ όπως «Το Μουσικό Ανθολόγιο», «Η Μελωδία της Ευτυχίας», «Η Μπαλάντα των Αισθήσεων», «Ο Χριστός στο Κάστρο», Θαλασσογραφίες κ.α. με ιδιαίτερη επιτυχία.

Τα παιδιά μέσα στην χορωδιακή ομάδα αποκτούν έλεγχο, πειθαρχία, ευαισθησία, έκφραση, μελετούν ρεπερτόριο και όλα αυτά συνδράμουν μέσω της μουσικής στην πνευματική τους εξέλιξη. Στόχος της Χορωδίας θα είναι η συμμετοχή της σε Φεστιβάλ, συναυλίες,συνεργασίες και σε νέα project παιδικών μιούζικαλ.
Υπεύθυνοι καθηγητές είναι ο π.Νικόλαος Τσάκος, καθηγητής Μονωδίας, Βυζαντινής Εκκλ. και Παραδοσιακής Μουσικής και η Μαρία Βελμάχου, πιανίστα και αναπληρώτρια καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Ωδείου Σπάρτης.
Η ακρόαση γνωριμίας των παιδιών που επιθυμούν να συμμετέχουν θα γίνει το Σάββατο 21 και 28 Νοεμβρίου 2015 στις 12.00 στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης αίθουσα συναυλιών «Γεώργιος Φελούρης». Στην παιδική Χορωδία μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά που έχουν γεννη- θεί μεταξύ 2001 και 2009 και έχουν διάθεση για συνεργασία, αγάπη για τη μουσική καθώς και προαιρετικές γνώσεις θεωρίας της μουσικής.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος