Τρίπολη: Η ΕΡΤ Τρίπολης και ο…”ανοιχτός διάλογος”

Με την διεξαγωγή του τρίτου (3ου) -ζωντανού- τραπεζιού συζήτησης, ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα απ’ την ΕΡΤ Τρίπολης (101,5 FM), ο κύκλος του ”ανοιχτού διαλόγου και έκφρασης” των κομμάτων εν’ όψει των εκλογών της Κυριακής.

Οι κ.κ. Βασίλης Τσίρμπας (ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Κατσίρης (ΝΟΔΕ Αρκαδίας), Γεωργία Μπαρμπαλιά (ΠΟΤΑΜΙ), Ανδρέας Γιαννόπουλος (ΚΚΕ), Γιώργος Σμυρνής (ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη), Κώστας Παναγάκος (ΑΝΕΛ), Γιώργος Θεοχάρης (υποψήφιος βουλευτής Λαικής Ενότητας), διασταύρωσαν τα… ξίφη τους για όλα τα… καυτά θέματα που απασχολούν τους Έλληνες και υπήρξε ένας ζωντανός και ζωηρός διάλογος για δύο (2) περίπου ώρες.
Εξετάστηκαν θέματα οικονομίας-ανάπτυξης-μνημονίου-μεταναστευτικού-μετεκλογικού τοπίου και τοπικής οικονομίας. Η κάθε πλευρά κατέθεσε τα επιχειρήματά της και κάλεσε τους πολίτες όπως σταθμίσουν τα πάντα πριν βρεθούν στο παραβάν. Περιέγραψαν τα προβλήματα και τα όσα θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας και ζήτησαν απ’ τους ψηφοφόρους να συγκρίνουν και να κρίνουν τα όσα υποστηρίζει η κάθε μία πλευρά. Τον συντονισμό της ελεύθερης αυτής συζήτησης είχε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Τρίπολης, κ. Σταύρος Ζορμπαλάς.

φωτό: Π. Μπρούσαλη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος