Τρίπολη: Ερώτηση για την περίφραξη των φυλακών από την “Λαική Συσπείρωση”

Ερώτηση για το ζήτημα της τοποθέτησης περίφραξης απ’ την Διεύθυνση των Φυλακών Τρίπολης, στο χώρο του μνημείου, στον Μαη Θανάση Τρίπολης, κατέθεσε ο επικεφαλής της “Λαικής Συσπείρωσης”, στο Δήμο Τρίπολης, κ. Δημήτρης Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου, ζήτησε απ’ την Δημοτική Αρχή, να ενημερωθεί για όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ή δεν θα κάνει, ώστε, να αποκατασταθεί-κατ’ αυτόν-η καταπάτηση που έγινε.

Ο κ. Νικολάου, δήλωσε:” Οι Φυλακές έσπευσαν να κατεβάσουν την περίφραξη αρκετά κάτω απ’ ότι δικαιούνται, κάνοντας έτσι καταπάτηση δημοτικού χώρου, φτάνοντας μέχρι τον δρόμο”.

Και συνέχισε: “Στο τοπογραφικό του Δήμου, φαίνεται ο χώρος της καταπάτησης ως ρέμα και όχι ως ιδιοκτησία των Φυλακών. Υπάρχει και επίσημη καταγγελία ιδιώτη απ’ τις 21 Απριλίου”. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Βόσνος, φάνηκε να γνωρίζει το θέμα και υποσχέθηκε ότι άμεσα θα δοθεί δίκαιη λύση επ’ ωφελεία του Δήμου και των αιτημάτων της “Λαικής Συσπείρωσης”, που επιθυμεί εκεί, να δει τον χώρο να αξιοποιείται. Η Δημοτική Αρχή θα εξετάσει το θέμα και νομικά, ενώ θα ζητηθεί γνώμη και απ’ το Κτηματολόγιο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος