Τρίπολη: Καστρίτης: «Καθοριστική η Τρίτη περίοδο για τη νίκη μας»

Εμφανώς ικανοποιημένος μετά την μεγάλη νίκη με 82 – 59 απέναντι στο Απόλλωνα Πάτρας ήταν ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης. Ο νεαρός κόουτς χαρακτήρισε καθοριστική την τρίτη περίοδο για τη νίκη της ομάδας του ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι στην ποιο δύσκολη θέση από αυτές που κινδυνεύουν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

“Καταρχήν ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Μέξα για τα πολύ καλά του λόγια και να πω δύο λόγια για τον ίδιο και για τον Απόλλωνα. Είναι εμφανές ότι η παρουσία του coach Μέξα στον Απόλλωνα, άλλαξε κατά πολύ την εικόνα και την ψυχολογία της. Ο Απόλλωνας είχε μια μακρά περίοδο με καλά αποτελέσματα και σε κατάσταση ισχύος αλλά και για να μπορέσει να διαχειριστεί καταστάσεις και αποτελέσματα. Τους εύχομαι καλή συνέχεια και να μπορέσουν να επιτύχουν τον στόχο τους”.

“Σε ότι αφορά την ομάδα μας, εμφανίσαμε στοιχεία που θέλαμε στο επίπεδο των λίγων προπονήσεων που είχαμε μπροστά μας. Θέλαμε να βγάλουμε πάθος και ενέργεια ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Η τρίτη περίοδο έπαιξε ρόλο ώστε να μπορέσουμε να βρούμε ενίσχυση στο μπροστά μέρος του γηπέδου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν νίκη καρδιάς και ψυχής”.

“Πρέπει να πω ότι έπαιξαν παιδιά με κίνδυνους υποτροπής τραυματισμών. Ο Λίτζιον αντιμετώπιζε τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Καλλινικίδης έπαιξε με μισή προπόνηση. Ο Καββαδάς δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα στους προσαγωγούς. Συγχαρητήρια και στα τρία αυτά παιδιά, πολλά περισσότερα συγχαρητήρια στα υπόλοιπα παιδιά που ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Να μην σταθούμε περισσότερο στη νίκη. Τέτοιες νίκες δίνουν ένεση αυτοπεποίθηση για το τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε στην δυσκολότερη θέση από τις ομάδες που παλεύουν να σωθούν. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχει πλέον αντιστραφεί το κλίμα. Είναι τεράστια επιτυχία”.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος