Τρίπολη: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πελοποννήσου

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Πελοποννήσου. Κλειστή παραμένει για 11η μέρα σήμερα η Νεα Εθνική Οδός Αθηνών -Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού απο τους αγρότες της Κορινθίας και των γύρω περιοχών, ενω απο τις 3.00 το μεσημέρι έως και τις 10.00 το βράδυ κλειστή είναι και η παρακαμπτήρια οδός στην Παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Καλαμακίου.

Στην Αργολίδα, πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο του Άργους πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι αγρότες του ανεξάρτητου μπλόκου Κουτσοποδίου οι οποίοι με αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν στον κόμβο των Μύλων στην επαρχιακή οδό Τριπόλεως – Άργους – στο μοναδικό πέρασμα για την Πελοπόννησο αφού είναι κλειστή και η εθνική Κορίνθου Τριπόλεως στο ύψος της Νεστάνης. Οι συγκεντρωμένοι αγρότες μοίρασαν στους διερχόμενους πορτοκάλια και ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις τους. Οι αγρότες δεν έχουν ενημερώσει για το χρονικό διάστημα που θα κρατήσουν κλειστή την παλαιά εθνική οδό στους Μύλους της Λέρνης.
Στην Αρκαδία κλειστή παραμένει από τις 6.00 εχθές το απόγευμα η Ν.Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης. Εχθές τη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα και στις μορφές πάλης που επιλέγουν οι αγρότες εξέφρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας εχθές ο οποίος κατευθυνόμενος για την Καλαμάτα επισκέφθηκε τους αγρότες στον κόμβο της Νεστάνης.
Στη Λακωνία μπλόκο αγροτών παραμένει στην είσοδο της Σπάρτης, στη γέφυρα του Ευρώτα, από αγρότες του Πάρνωνα, της Σπάρτης και των Βόρειων Δήμων οι οποίοι κατά διαστήματα
κλείενουν την εθνική οδό Σπάρτης – Τρίπολης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος